Η Aviodream είναι μία ομάδα νέων ανθρώπων με πάθος για τα αεροπλάνα και τις πτήσεις.

Για την εταιρεία μας, η οποία είναι η επίσημη αντιπροσωπεία των αεροσκαφών Pipistrel, όλα ξεκίνησαν το 2005 όταν το πρώτο Pipistrel Sinus 912 ήρθε στην Ελλάδα. Μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια δεκατέσσερα Pipistrel διαφόρων τύπων πουλήθηκαν και πετάνε μέχρι σήμερα στη χώρα μας.

Το 2009 ξεκίνησε να λειτουργεί η σχολή χειριστών υπερελαφρών αεροσκαφών της εταιρείας και ένα χρόνο περίπου αργότερα πετώντας με Pipistrel Taurus το πρώτο παγκόσμιο ρεκόρ ύψος κατακτήθηκε από τον Μιχάλη Αναστασίου.

company2

Μέσα στο 2010 μια καινούργια αντιπροσωπεία αεροσκαφών, αυτή της EDRA aeronautica η οποία κατασκευάζει τα αμφίβια Super Petrel συμφωνήθηκε, καλύπτοντας γεωγραφική περιοχή που περιλαμβάνει την Ελλάδα, τη Τουρκία, τη Κύπρο και το Ισραήλ για πωλήσεις, υποστήριξη αλλά και εκπαίδευση. Στα τέλη του ίδιου έτους όλοι οι χειριστές της σχολής σε ταξίδι τους στη Βραζιλία, παρακολούθησαν σεμινάρια εκπαιδευτών και προχωρημένης εκπαίδευσης χειρισμού αμφίβιων αεροσκαφών, λαμβάνοντας την σχετική πιστοποίηση RBAC 141.

company4

Στις αρχές του 2011 στις εγκαταστάσεις της Pipistrel στην Ajdovscina στη Σλοβενία το τεχνικό προσωπικό της εταιρείας  εκπαιδεύτηκε και πιστοποιήθηκε στο χειρισμό, τη συντήρηση και τη διαδικασία επισκευών σε όλη τη γκάμα αεροσκαφών της Pipistrel. Την άνοιξη του ίδιου έτους και μετά από την επιτυχή ολοκλήρωση σεμιναρίου για το σκοπό αυτό στην Ιταλία, η εταιρεία εξουσιοδοτήθηκε ως Ιndependent Service Rotax Center στην Ελλάδα. Το 2011 επίσης μια νέα ιστορική αντιπροσωπεία αυτή της Corvus συμφωνήθηκε ενώ στα μέσα του ίδιου έτους άλλη μια πανευρωπαϊκή πρωτιά ήρθε για την Aviodream όταν κερδήθηκε ο αγώνας Paris-Madrid από το συνήθη ύποπτο Μιχάλη Αναστασίου. Το καλοκαίρι του ίδιου έτους μετά από σεμινάριο των χειριστών της εταιρείας, σε παροχή εκπαίδευσης σε άτομα με ειδικές ανάγκες στο Caposele της Ιταλίας, μεταφέρθηκε στην Ελλάδα για το σκοπό αυτό το πρώτο ειδικά διαμορφωμένο αεροσκάφος.

company3

Η εταιρεία μας διαθέτει για την ελληνική αγορά τα προϊόντα της Pocket FMS που εξειδικεύετε στο Air Navigation Software. Επίσης αντιπροσωπεύουμε την Γερμανική εταιρεία ISS Protect η οποία κατασκευάζει υψηλής ποιότητας καλύμματα για αεροσκάφη και την Τσέχικη εταιρεία κατασκευής βαλλιστικών αλεξίπτωτων GRS.